Thuiszorg

Thuiszorg IZT-Limburg is opgericht om naast reguliere thuiszorg ook gespecialiseerde thuiszorg op topniveau te kunnen bieden. Op die manier kunnen ook de mensen die meer specialistische zorg nodig hebben, langer thuis blijven. Daarbij maakt Thuiszorg IZT-Limburg geen onderscheid tussen verpleegkundige zorg of intensieve begeleidende zorg. In sommige gevallen is plaatsing in een zorginstelling dan zelfs niet meer nodig. Een ander groot voordeel is dat patiënten die intensieve thuiszorg kunnen ontvangen in veel gevallen eerder het ziekenhuis kunnen verlaten.

Thuiszorg IZT-Limburg is in 2008 opgericht door twee IC-verpleegkundigen (Roy en Niek Derks) die jarenlang in zorgcentra, verpleeghuizen en (academische) ziekenhuizen hebben gewerkt. Samen zijn zij goed voor 54 jaar verpleegkundige ervaring.

Onze visie
Bij Thuiszorg IZT-Limburg staat u centraal. Vanaf het eerste huisbezoek staat uw belang voorop. Samen bekijken we welke zorg u op welke momenten nodig heeft en wat de kosten zijn van de diverse mogelijkheden. Daarna worden een persoonlijk zorgplan opgesteld en (een team van) zorgverleners gezocht die het beste bij u passen. Uitgangspunt is dat u thuis steeds dezelfde gezichten ontvangt. Zo leert u uw zorgverlener(s) goed kennen en de zorgverlener(s) u. Hierdoor kunt u erop rekenen dat u niet alleen de beste zorg ontvangt, maar ook dat uw zorgverlener komt wanneer u dat wenst.

Ons werkgebied
Thuiszorg IZT-Limburg is vooral actief in de gemeentes Stein, Beek en Sittard-Geleen. Onze specialistische zorg verlenen wij momenteel in heel zuidelijk Limburg.

Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden IZT

Bijzondere Module Wijkverpleging

Bijzonder Module VPT en MPT

Uitsluitingscriteria IZT-Limburg:

Protocol 210.3 Uitlsuitingscriteria clienten