Thuiszorg IZT-Limburg bestaat 10 jaar 🎉🎉🎉🎉

Esther DerksGeen categorie

14 januari bestond Thuiszorg IZT-Limburg precies 10 jaar! Wat begon met een idee, een visie; “Alles wat in een ziekenhuis kan, kan ook thuis”, is nu een feit. Een klein familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een bedrijf dat haar sporen verdiend heeft in zorgland. Een bedrijf dat niet alleen de beste zorg wil leveren voor de client, maar ook wil ontzorgen voor de mantelzorgers. Verder kijken dan zorg alleen, dat is het idee. Gestart aan een bureautje op een slaapkamer, naar een kantoor in de garage en inmiddels al enkele jaren een eigen pand aan de Pastoor Tissenstraat in Elsloo. Wat zijn we ongelofelijk trots. Bedankt aan alle medewerkers voor hun inzet, liefde voor de bedrijf en passie voor het beroep. Natuurlijk gaan we hier met zijn allen nog een glaasje op heffen. Proost op de afgelopen tien jaar, we kunnen niet wachten wat de toekomst ons gaat brengen.

Niek, Roy en Esther