Voor zorg op maat


Over IZT

Bij Thuiszorg IZT-Limburg kunt u terecht voor persoonlijke zorg op maat, wanneer u dat nodig heeft: zeven dagen per week, 24 uur per dag.

IZT betekent Intensieve Zorg Thuis. Onder intensieve zorg verstaan wij, dat wij onze cliënten en de gevraagde zorg verreikend benaderen. Met diepgang, toewijding, aandacht en respect.

Ook de zorg die wij leveren kan intensief zijn. Denk aan specifieke en intensieve verpleegkundige zorg, terminale zorg, nachtzorg of begeleidende zorg in het kader van bijvoorbeeld dementie in de thuissituatie.

Thuiszorg IZT-Limburg is gespecialiseerd in het leveren van zorg bij (non) invasieve beademing en heeft hierbij nauw contact met het CTBM (Centrum van ThuisBeademing in Maastricht).  

Maar of u nu ‘gewone’ of specialistische thuiszorg nodig heeft, bij ons staat ú altijd centraal.

Bij Thuiszorg IZT-Limburg staat uw welzijn en dat van onze medewerkers op de eerste plek. Thuiszorg IZT-Limburg werkt daarom wijkgericht en in kleine teams. Hierdoor staan wij garant voor voldoende persoonlijke aandacht voor onze cliënten en medewerkers.

Thuiszorg IZT-Limburg hecht vanzelfsprekend grote waarde aan de kwaliteit van zorg. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en BIG- en VOG-geregistreerd. Daarnaast worden medewerkers geregeld bijgeschoold om u zo optimaal mogelijk en met de beste zorg te helpen.

Thuiszorg IZT-Limburg is een HKZ-gecertificeerde organisatie.

Lees meer