Thuiszorg IZT-Limburg wint de Parel van de Brilliant Business Awards!!!

Esther DerksGeen categorie

Op 16 april 2019 was de uitreiking van de Brilliant Business Awards van de Westelijke Mijnstreek!! Thuiszorg IZT-Limburg was hierbij genomineerd voor de Parel Award. Dit is een prijs voor de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening. Na een inspirerende avond werden we uitgeroepen tot winnaar in deze categorie. Een kroon op het harde werk van de afgelopen jaren. Het is geweldig om de waardering hiervoor te krijgen. We zijn trots op alle onze medewerkers die voor ons de Parels van het bedrijf zijn. We bedanken de vakjury, alle sponsoren, de gemeentes Sittard-Geleen, Beek en in het speciaal onze eigen gemeente Stein voor dit fantastische initiatief.