app's voor op je telefoon


Technologie is de toekomst en in de thuiszorg is dit niet anders. We gebruiken onze navigatie of telefoon om ons de weg te wijzen en zoeken onduidelijkheden op middels Google.
Wanneer je werkt bij IZT zijn een aantal app's handig en vaak ook noodzakelijk om op je telefoon bij de hand te hebben. Hieronder kun je zien welke dit zijn en wat je eraan hebt.

NEDAP ONS

De NEDAP ONS app is onmisbaar voor onze medewerkers. Je kunt met deze app berichten naar personen of teams sturen, je cliëntenplanning inzien, persoonsgegevens en belangrijke informatie van de cliënten, je collega's of cliënten bellen en de app heeft zelfs een navigatie om je van cliënt naar cliënt te brengen. De app wordt via een code op je medewerkersportaal gekoppeld aan je telefoon en beveiligd met een pincode. Op deze manier blijft de privacy van onze cliënten gewaarborgd.

ONS Dossier

ONS Dossier is een app welke tevens van Nedap afkomstig is. Het geeft je net wat meer informatie van de cliënt zoals het zorgplan en documenten betreffende de cliënt en de app beperkt zich niet tot alleen de cliënten waarbij je recent ingepland bent geweest of ingepland staat.

ONS Toegangscode

Ons Toegangscode gebruik je voor de toegang van het medewerkersportaal. Het medewerkersportaal is extra beveiligd, je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord, maar 1x per week moet je nog een extra code invullen. Deze code kan per sms, maar kan ook worden gegenereerd door de app, waardoor een sms'je overbodig wordt. Je logt in en daarna kijk je op de app voor de code. Gaarne gebruik maken van deze app.

ONS Vandaag

Met de Ons Vandaag-app kun je dagelijkse tijdsregistraties eenvoudig verwerken. De app is niet verplicht maar kan wel handig zijn.

KopieID

De KopieID app zorgt ervoor dat je veilig documenten en foto's kunt versturen, welke niet opgeslagen worden op je telefoon. Dit is erg belangrijk om de privacy van de cliënten de waarborgen. Tevens is het zo dat je gegevens kunt doorstrepen welke je onzichtbaar wilt maken en je de reden voor de kopie op de foto kunt zetten. Let wel op dat je goed scherp stelt bij het maken van een foto. Deze app is onmisbaar voor onze medewerkers.

Alle bovenstaande app's kun je vinden in de App store of Play store van je telefoon, deze zijn gratis te verkrijgen.

Phoniro Care

Bij IZT kunnen mensen gebruik maken van een sleutelkastje of deurcilinder, deze kunnen jullie openen met een app op je telefoon van Phoniro. Deze app kun downloaden en activeren middels een mailtje welke je van Roy ontvangt.  Op kantoor hangt een test sleutelkastje en de deurcilinder, hierop kun je altijd testen of je app goed werkt en je het sleutelkastje of de cilinder kunt openen. Heb je de Phoniro app nog niet op je telefoon, doe dit aub zo spoedig mogelijk.

Demo video: